Fingermat fra Sirdal Tradisjonsmat

Fingermat fra Sirdal Tradisjonsmat

Sirdal Tradisjonsmat

Torbjørg Haugen driver Sirdal Tradisjonsmat og har tilholdssted Haugen, Sirdal.
Torbjørg er opptatt av å ta vare på mattradisjonene fra Sirdal og har sanket oppskrifter som har gått fra generasjon til generasjon.
Dette er mat som er laget fra bunnen av, noe som gjenspeiles i matrettene til Torbjørg.

Torbjørg Haugen vært kokk for det norske skiskytterlandslaget siden 2004.. Under den tiden har hun tatt med meg mange nye ideer fra både Tyskland, Frankrike og Italia. Det er ideer som jeg kombinerer med tradisjonene fra Sirdal.

                     

Men allerede dette året planlegges de første produktene fra Sirdal Tradisjonsmat å komme på markedet. Pinnesteik, fenalår og annet godt av jimmer-som er et fjorårslam på ca 1,5 år. Dette har selvfølgelig beitet i Sirdal, og har en fantastisk og unik smak. Videre vil vi også lansere ulike foredlede fiskeprodukt fra Sirdal av ørret og røye.

Les mer om Sirdal Tradisjonsmat her.

Kontaktinfo:

Torbjørg Haugen
Haugen, 4443 Tjørhom
Telefon: 38 37 13 46
Mobiltlf: 97 75 46 70
E-post: tante@sirdaltradisjonsmat.net
www.sirdaltradisjonsmat.no